KZ VIll logo

Szolgáltatások

01

Szabványosítási tervezés & kivitelezés

Cégünk egyik fő profilja a szabványosítási tervek készítése a különböző telekommunikációs cégek számára. Az áramszolgáltatók elvárják, hogy az oszlopsorukat igénybe vevő cégek szabványosítási tervet adjanak be részükre, melyben az esetleges sérült, illetve alkalmatlan hálózati elemek cseréjét megterveztetik, illetve alkalmassá teszik a villamos hálózatot egy új koax vagy optikai hálózat felkerüléséhez. Szabványosítási terveket 0,4 kV-os és 22 kV-os hálózatokhoz készítünk, melyek kivitelezését is vállaljuk alvállalkozóinkkal karöltve! Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk telefonhívását/üzenetét!
Telso

MVM ÉMÁSZ | MVM DÉMÁSZ | EON | OPUS-TITÁSZ

MAGYARORSZÁG | EU

02

Épület villamossági tervezés & kivitelezés

Az ország bármely pontján, illetve az Európai Unió területén vállalunk épületvillamossági tervezést. Több lakásos társasházak épület installációját vagy egy ipari létesítmény épületvillamossági tervezését is megoldjuk! Már több lakást illetve ipari létesítményt terveztünk meg a mindenkori szabványokat betartva. Kivitelezést is vállalunk alvállalkozóinkkal karöltve! Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk telefonhívását/üzenetét!
03

Mérőhelyi tervezés &
kivitelezés

Országosan vállalunk mérőhelyi tervezést. Már számtalan lakásnak, háznak, társasháznak, illetve ipari parknak terveztünk mérési tervdokumentációt, melyeket az engedélyes áramszolgáltató rendszerint megadta a jóváhagyását. Mérőhelyek kivitelezését is vállaljuk alvállalkozóinkkal karöltve!. Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk telefonhívását/üzenetét!
Mérőhelyi tervezés

MVM ÉMÁSZ | MVM DÉMÁSZ | EON | OPUS-TITÁSZ

KIF

MVM ÉMÁSZ | MVM DÉMÁSZ | EON | OPUS-TITÁSZ

04

KIF és KÖF hálózat tervezés & kivitelezés

Kisfeszültségű és középfeszültségű hálózatok tervezését is vállaljuk, melyek kivitelezési munkálatait is elvégezzük alvállalkozóinkkal karöltve! Tervezünk szabad vezetékes hálózatokat illetve földkábeles hálózatokat, kapcsolóállomásokat, transzformátor állomásokat, elosztószekrényeket és közvilágítási hálózatokat is. Ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk telefonhívását/üzenetét!
05

Elektromosautó töltő tervezése & kivitelezése

Az ország bármely pontján tervezünk és kivitelezünk e-töltő állomásokat. Legyen akár parkolóban, benzinkúton, Önkormányzati épületnél vagy egyéb helyszínen a töltőpont, mi vállaljuk a teljeskörű ügyintézését az engedélyezésnek, tervezésnek és a kivitelezésnek.
EV

MVM ÉMÁSZ | MVM DÉMÁSZ | EON | OPUS-TITÁSZ

Scroll to Top

Sajtóközlemény

Dátum: 2024.02.20

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a KZ VILL Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Creditworthy

A KZ VILL Kft. a  Dun & Bradstreet A Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a  Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A  Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A  Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a  Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a  Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a KZ VILL Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.