KZ VIll logo

Rólunk

2009

Kis családi cégként indultunk, elektromos épület-installációs tervezéseket készítettünk országosan.

2009

2017

A Cég átalakult, új irányt vett. ELMŰ-ÉMÁSZ hálózaton elkezdtünk hálózatos terveket készíteni, illetve távközlési projektekben kaptunk szerepet országosan.
2017

2020

Elkezdtünk EON területen is tervezni, illetve az országos EU-s SZIP projektben kaptunk országosan megbízást.
2020

2021

Erősáramú kivitelezési területen is megjelentünk. Kompletten tervezésben, és kivitelezésben is több nagyobb projektben részt vett Cégünk.
2021

2022

Az MVM DÉMÁSZ-nál is megkaptuk a tervezői igazolásunkat, így Cégünk országosan minden egyes területen jogosult tervezési feladatok ellátására!

2022

2023

Az elmúlt 10 évben a számtalan erősáramú tervezés mellett több mint 1000 km nyomvonaltervezése is megtörtént. A jövőben célunk több területen is megvetni a lábunkat tervezésben és kivitelezésben egyaránt.

2023
A cég központja Vácdukán helyezkedik el, de napi szinten Budapest és környékén is megtalálhatóak vagyunk. Országos lefedettségű cégeknek végzünk villamos hálózati tervezési munkákat és az áramszolgáltatóval is együtt dolgozunk alvállalkozóinkkal karöltve. A legnagyobb telekommunikációs cégeknek végzünk távközlési illetve szabványosítási tervezési feladatokat.

Magyar Mérnöki Kamara nyilvántartási szám: C-13-03450

Főbb szakterületeink

  • Villamos hálózatépítési munkák kiviteli tervezése (földkábel és szabadvezeték).
  • Villamos hálózatépítési munkák kivitelezési munkái (földkábel és szabadvezeték).
  • Távközlési hálózatok szabványosítási tervezése / kivitelezése
  • Transzformátor állomás (KÖF/KIF) tervezése / kivitelezése
  • Közvilágítási hálózat tervezése / kivitelezése
  • Építkezések számára ideiglenes villamos hálózat tervezése / kivitelezése
  • Mérőhely tervezés / telepítés
  • Épület villamossági tervezés / kivitelezés
  • Napelemes rendszerek tervezése / ügyintézése
Scroll to Top

Sajtóközlemény

Dátum: 2024.02.20

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a KZ VILL Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Creditworthy

A KZ VILL Kft. a  Dun & Bradstreet A Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a  Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A  Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A  Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a  Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a  Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a KZ VILL Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.